Att driva företag och vara pappa på samma gång är en konst. Att driva företag tar mycket tid, samtidigt som dina barn naturligtvis är det viktigaste som du har. Det fina med att vara företagare är faktiskt ändå att som företagare har du möjlighet att tjäna mer pengar och även bestämma över din egen tid.

Mer pengar

En stor fördel med att vara företagare är just möjligheten att kunna tjäna mer pengar, så att ni kan bo i ett hus som ni trivs i, ha sommarstuga och köra en bra bil. Pengar är inte det viktigaste i livet, men det underlättar för att kunna göra roliga och spännande saker tillsammans med barnen. Men just nu är det många företagare som kämpar på grund utav pandemin. Om du har ett företag vill du självklart rädda ditt företag, särskilt om du har byggt upp det och lagt ner mycket tid och kraft på verksamheten. Förutom att vi alla behöver ett jobb för att kunna försörja oss. Då kan det vara smart att gå in på Fakturino för att jämföra företagsfinansiering och lån. Du skickar in din ansökan, så får alla bankerna notis på samma gång, och inom 24 timmar får du en sammanställning av alla bud. Sedan betalas pengarna ut till ditt konto.

Mer tid

Som förälder är det väldigt viktigt att du ger dina barn mycket tid. Barn behöver både kvalitet- och kvantitetstid. Kvalitetstid är saker som att göra en resa, en kanottur eller cykla tillsammans. Bara du och din femtonåring eller femåring som gör något tillsammans och verkligen hinner umgås. Men det är lika viktigt med kvantitetstid. Vardagslivet tillsammans med mat, läxläsning och skjutsning till och från sporter och intressen. Som pappa är du väldigt viktig för dina barn. Både söner och döttrar behöver en bra manlig förebild. Varför inte låta dina barn få följa med dig en dag på jobbet som företagare? Kanske låta dem tjäna lite extra pengar genom att hjälpa till? Det ger en möjlighet att umgås och arbeta tillsammans. För många föräldrar är det en hemlig dröm att något av barnen ska ta över företaget. Vissa barn gör det med glädje, andra vill göra något annat i livet. Det är viktigt att inte tvinga sina barn att gå i sina egna fotspår, samtidigt som ett företag vara en möjlighet att umgås och lära känna varandra mer. Har du en tonåring som behöver tjäna pengar? Varför inte låta den jobba på företaget och utföra enklare sysslor. Då får ni tid för varandra samtidigt som du hjälper ditt barn att växa som person och få arbetslivserfarenhet.

Published
Categories Announcements
youplay